Vrf Klima Tamiri

Endüstriyel devrimin adım adım gerçekleşmesi ile beraber insanların yaşamına daha önce hayal bile edemediği olgular girmeye başlamıştır. Nitekim onlardan bir tanesi de klima adı verilen hem mekanik, hem elektriksel hem de son yıllarda elektronik ve bilgisayarlı yönü de olan klimalardır. Klimalar bilindiği gibi duvara monte edilen ve sadece konulduğu alan ölçeğinde hem ısıtma, hem de soğutma sağlayan cihazlardır.

Merkezi olmaması bir dezavantaj olsa da yer kaplamaması ve çok yönlü olması özellikle ılık iklimin geçtiği yerlerde son derece önemli olan bir avantajdır. Bu noktada da klimalar iki tiptir. Bunlar vrf ve vrs tipte olan klimalardır. Biz de hem vrs hem de vrf klima tamiri olarak hizmet veriyoruz.

Firmamız Hakkında Temel Bilgiler

Yaptığımız işler hakkında detaylı bilgi vermeden önce bizi tanımayanlar ve/veya daha yakından tanımak isteyenler için bilgi vermemiz gerekir ise kendimiz ile ilgili şunları söyleyebiliriz. Firmamız yıllardan beri klima servisi olarak tüm kent ölçeğinde hizmet veren bir teknik firmadır. Firmamız TSE HYB dâhil alanında sahip olunması gereken tüm belgelere sahip olan tamamı ile kurumsal olan bir firmadır.

Hem evlere, hem de işyerlerine profesyonel çizgisinden hiçbir biçimde ödün vermeden çalışır. Bünyemizde olan mavi yakalı çalışanlarımız hem vrs, hem de vrf klima tamiri ile ilgili tüm eğitimleri almış, müşteri memnuniyetine son derece önem vererek çalışan kişilerdir. Firmamız yedi gün yirmi dört saat kesintisiz olarak çalışır. Bizim için her müşteri son derece değerlidir.

Firmamızın Çalışma Şekli Hakkında

Şimdi de hem vrf hem de vrs klima tamiri firması olarak nasıl çalıştığımız konusunda bilgi vermemiz gerekir ise o konuda da şunları söyleyebilir. Vrf tarzında olan klimalar ile vrs tarzında olan klimalar birbirinden yapısal olarak son derece farklıdır. Her ikisi de başlı başına birer uzmanlık ister. Vrf tarzında olan klimaların en önemli olan özelliği değişken türde soğutucu akışkanlarının olmasıdır. Bu ise tam anlamı ile hangi marka hangi model olursa olsun tam anlamı ile bir uzmanlık gerektirir.

Vrs tarzında olan klimalar için de benzer bir durum söz konusudur. Bu tarz olan klimaların en önemli özelliği de birden çok iç ünitenin birbirinden bağımsız bir biçimde çalışabilmesidir. Firmamızda olan çalışanlar vrs klima tamiri özelliğine göre sıfır hata ile tamir hizmeti verir. Öncelikle arızanın ne olduğunu belirler. Sonra arızayı giderirler. Eğer parça değişimi gerekli ise garantili ve orijinal parça değişimi yaparlar.

Firmamızın Hizmet Fiyatları Hakkında

Firmamızın standart bir tamir onarım ücreti vardır. Bu ücret marka model ya da konuma göre değişmez. Bunun yanı sıra eğer parça değişimi olursa parçanın değişim ücreti de faturaya yansır. Ödeme noktasında ise farklı ödeme seçenekleri müşteriye sunulur. Kredi kartı ile ödeme, peşin ödeme, hesap numaramıza havale gibi ödeme seçenekleri vardır. Müşterilerimiz dilediği gibi ödeme yapabilir.

Servise mi ihtiyacın var?

İhtiyacın olan hizmeti seç, sana en yakın servisi 1 saat içinde yönlendirelim.