Blog Image

En Yakın Klimacı

Klima sıcak havalarda kurtarıcı olan ve birçok yer de kullanılan bir cihazdır. Klima bakımı çok önemlidir. Hem uzun ömürlü olmasını, hem de daha iyi çalışmasını sağlar. Klima bakımı ile klimanın için temizlenir. Temizlenen klima da ilk aldığınız zamanki gibi, iyi çalışır. İç ve dış olmak üzere iki kısmı bulunur. Temizlik yapılmadan önce dikkat edilmesi gereken nokta, ana şalteri kapalı olmasıdır.

Filtre de bulunan tozlar bir elektrik süpürgesi ile rahatça çekilir. Musluk altında durulama da herhangi bir sakınca oluşturmaz. En yakın klimacı ile iletişim kurarak, siz de klimanıza bakım yaptırabilirsiniz. Önemli olan iyi bir dezenfekte sağlayıp, hijyenik olmasını sağlamaktır.

Eğer klima temiz değilse dışarıya çıkan hava da temiz olmaz. Bu da sağlıksız bir durumdur. Kirli bir hava akımının olması demek, hastalıklara davetiye çıkması demektir. Mutlaka zamanı geldiğinde filtre temizliği ihmal edilmeden, yapılmalıdır.

Bir klimanın istenilen performansı sağlaması, alt yapısının sorunsuz olması ile sağlanır. Klima bakım servisleri bunu en profesyonel şekilde yapar. Arızayı hemen tespit eder ve uzun ömürlü bir klima olması için, düzenli periyodlarla bakım yapar. En yakın klimacı size bu konuda hizmet verecektir.

Klima Neden Arıza Verir?

Aşırı ısınma sonucunda klima arızası görülebilir. Bunun nedeni, kısa devre oluşmasıdır. Artı ve eksi kutuplar iyi akım alışverişi yapamadığı için, kısa devre oluşur. Bu ancak yetkili bir servis tarafından tamir edilmelidir. Yoksa maddi olarak daha çok zarara girebilirsiniz. Klimadan her zaman ilk günki verimi almak için, gereklidir.

Klimaların hepsinin farklı düzenlerini vardır. Sistemleri akım iletme ve devreleri farklılık gösterir. Her gün cihaz belirli oranda bir enerji kaybeder. Sıradan bilinen bir düzenek yapısına sahip değildir. Temiz hava vermesi sağlık ile ilgili bir durum olduğu için, çok önemlidir. Mevsim geçişlerinde bakım yaptırmak, doğru olacaktır.

Klima Bakımda Kaliteli Hizmet

Klima bakım servisi size profesyonel bir destek sağlar. Eğitimli kişiler tarafından hizmet verilir. En yakın klimacı ile iletişime geçerek, siz de hizmet alabilirsiniz. Klimayı sürekli olarak kullanan ev sahipleri ya da iş yerindeki çalışan kişilerin sağlığı çok önemlidir. Riske atmamak gerekir. Çoğu kişi sağlıksız klimalar yüzünden hasta olur. Bu durumun önüne geçmek için, mutlaka dikkat etmek gerekir. Risk alınacak bir konu değildir.

Klima servisleri bunun için hizmet verir. Çözüm odaklı çalışır. Sorunun tespiti kolay ve hızlı olur. Genel olarak 1 saat içinde klima bakımı biter. Tozu ara ara kullanıcı kendi temizleyebilir fakat parça bakımı uzmanlık ister. Bu konu da siz de firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız, aynı zamanda müşterilere klima bakımı ve tamiri konusunda, herkese hitap eden, ekonomik fiyat seçenekleri sunar.

Servise mi ihtiyacın var?

İhtiyacın olan hizmeti seç, sana en yakın servisi 1 saat içinde yönlendirelim.