Blog Image

Arızayı Kiracı Mı, Ev Sahibi Mi Karşılar?

Günümüzde kombiler, en çok kullanılan beyaz eşyaların başında yer alıyor. Çünkü hem ısıtma sistemi konusunda hem de sıcak su ısınma konusunda kombiler oldukça etkili olan cihazlardır. Bu yüzden de gün içerisinde kullanıma oldukça önemli bir yere sahiptir. Bu yüzden de kombilerde arıza problemi yaşandığı zaman arızayı kiracı mı, ev sahibi mi karşılar konusunda, kısa süre içerisinde teknik servis ekibimizden hizmet alarak bu mağduriyetinizi giderebilirsiniz. Firmamız bu konuda uzun zamandır sizler için profesyonel ve kurumsal bir teknik servis hizmeti sağlıyor.

Günümüzde pek çok kişinin esasen merak ettiği başka bir konu bulunuyor. Bu da arızayı kiracı mı, ev sahibi mi karşılar konusudur. Arıza problemi yaşandığı zaman bu durumu ev sahibi karşılar. Ev sahibi karşılamadığında kiracı karşıladığı zamanlarda ise karşılanan miktar kadar kiradan düşerek ev sahibine ödeme yapılır. Yani sonuç olarak yine ev sahibi kombide oluşan arıza problemini karşılar.

Kombi Arızasında Kaliteli Hizmet

Kombi arıza problemi karşısında firmamız sizlere kaliteli bir hizmet sağlıyor. Sağladığımız bu hizmetle beraber kombileriniz en başarılı şekilde tamir edilerek kısa sürede içerisinde mağduriyetiniz gideriliyor. Kombi arızası konusunda teknik servis ekibimiz tamamen uzman ve tecrübeli bir ekipten oluşuyor. Ekibimiz her zaman tecrübesi ile kısa süre içerisinde kombilerinizi tamir ediyor. Ayrıca kombi tamir hizmetinin yanı sıra bakım hizmetlerimiz de mevcuttur. Bu yüzden de kombilerinizle ilgili bütün bakım ve onarım işlemlerinde firmamızdan hizmet almanız mümkündür.

Teknik servis ekibimizin eğitimli kişilerden oluşmasının yanı sıra ekip eğitim çalışmalarımız da her zaman devam ediyor. Kişisel gelişim ve kaliteli bir hizmet sunmak firmamız için her zaman öncelikli bir durumdur.

Kombi Tamir Hizmetinin Önemi

Kombiler bozulduğu zaman hemen teknik servis ekibi çağırılmadığı sürece arıza daha ciddi boyutlara ulaşabilir. Maddi hem de manevi anlamda olumsuz durumlar oluşabilir. Bu yüzden de kombi tamir hizmetinde profesyonel bir hizmet almak oldukça önemlidir. Firmamız sizlere bu konuda her zaman kaliteli bir hizmet sağlıyor. Gerek duyduğunuz her zaman kombiniz bozulduğunda firmamızda iletişime geçerek bu konuda hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız ev size ait olmasa bile arızayı kiracı mı, ev sahibi mi karşılar konusunda, tereddüt yaşamadan firmamızdan hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Firma olarak sizlere bu konuda tecrübeli ve kaliteli bir hizmet sağladığımız için güvenle bizi tercih edebilirsiniz. Her zaman müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca ekibimiz tamamen alanında uzman kişilerden oluştuğu için de hizmetimizi her zaman en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Özellikle arızayı kiracı mı, ev sahibi mi karşılar konusu da ev sahibi ödediği için problem olmadan kombi arıza probleminizi firmamızla halledebilirsiniz. Haftanın her gün ve her saati hizmetimiz mevcuttur. Gerek duyduğunuz her zaman firmamızda iletişime geçerek kombi onarım ve bakım hizmetleri konusunda hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Servise mi ihtiyacın var?

İhtiyacın olan hizmeti seç, sana en yakın servisi 1 saat içinde yönlendirelim.