Kombi Tamir Ücreti 2023

Uzmanlar kombileri yılda en az bir kere temizlemek ve bakımını yaptırmak gerektiğini söylüyor. Kombilerin sürekli olarak yüksek bir performansta çalışabilmesi için düzenli olarak periyodik bakımının yapılması gerektiğini konusunda uyarıyorlar. Kış ayı gelmeden işin ehli kişilere kombi bakımını yaptırmanız kombi veriminde oldukça etkili olacaktır.. Herhangi bir sorunun meydana gelmemesi için düzenli olarak bakımın yapılması tavsiye edilir.

Kombi bakımlarını düzenli olarak yaptıranlar hem tasarrufu elde etmiş olur hem de daha az doğalgaz faturası öder. Kombilerin daha uzun ömürlü olmasını ve daha bakımlı olmasını sağlıyor. Bakımı yapılmayan kombiler beklenmedik anlarda arıza verebiliyor. Kışı daha hesaplı ve daha düzenli bir şekilde geçirmek için işi uzman kişilere teslim etmeniz gerekir. Kombi tamir ücretleri 2023 hakkında firmamızdan bilgi alabilirsiniz.

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?

Kombi bakımları yapılmadan önce, etraf kontrol edilir, peteklerin ısı oranları ve kombide herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edilir. Daha sonra sıcak su ve kalorifer yanma durumları düzenli bir şekilde kontrol edilir. Ardından kombinin su sızdırıp sızdırmadığı kontrol edilir. Bu işlemleri yaptıktan sonra kombinin içi açılır ve tozlanma durumunun olup olmadığı kontrol edilir. Tozlanma olması gerektiğinden fazla ise tozlar süpürge makinesi yardımı ile alınır.

Daha sonra kombi içerisinde ki elektrik ile bağlantılı olan noktalar kontrol edilir. Kombi baca fanı da kontrol edildikten sonra detaylı olarak temizlenir. Kombide bulunan mevcut su tahliye edilir. Genleşme tankı havası ölçülür. Basınç az görülürse biraz daha basınç uygulanır. Yanma haznesinin temizliği detaylı bir şekilde yapılır. Ateşleme iyonizasyonu elektrotu düzenli bir şekilde kontrol edilir. Gerekli görülürse temizlenir. Kombi tamir ücretleri 2023 fiyatlar yapılan işleme göre değişkenlik gösterir.

Servise Kombi Bakımı Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evinize çağıracağınız servis ekibini özenli bir şekilde seçmeniz gerekiyor. Yetki belgesinin olup olmadığını mutlaka öğrenmelisiniz. Yetki belgesi olmayan kişilerin cihazınıza müdahale etmesine müsaade etmeyin. Kombi tamir ücreti 2023 yılında çok az bir değişiklik gösterecek. Aşırı miktarda değişim olmayacağı için size fazla fiyat veren servisler ile çalışmayın.

Firmamız bu konuda son derece uzmandır. Bakim sırasında neler yapılacağı konusunda ev sahibini dikkatli bir şekilde bilgilendirdikten sonra işini yapmaya başlar. Tamirat ve bakım işlerine başlamadan önce kombi kapağını açıp sıcak su ve kalorifer tesisatını özenli bir şekilde kontrol ettikten sonra kombinin filtre sistemini kontrol eder ve sorunları tamamı ile çözer.

Kombi Bakımını Aksatırsanız Ne Olur?

Kombi bakımı düzenli olarak yapılmazsa çalışma ömrü kısalır. Uzun süreli çalışması için uzman bir servis çağırmanız gerekiyor. Kombi tamir ücretleri 2023 yılında değişiklik gösterecektir. Ancak çok uçuk fiyatlar olmayacak. Ekonomik açıdan zarar etmemek için kombi bakımları yıllık olarak yapılmalı. Kombi bakımları yapılmazsa ani bozulmalar meydana gelebilir, ekstra olarak büyük arıza maliyetleri meydana gelebilir. Firmamız kombi servisi işlemlerinde profesyonel hizmet vererek hiçbir sorun yaşamamanıza garanti vermektedir.

Servise mi ihtiyacın var?

İhtiyacın olan hizmeti seç, sana en yakın servisi 1 saat içinde yönlendirelim.